top of page
haarextensions hairextensions hellevoetsluis brielle spijkenisse voorne putten zuidholland

HAAREXTENSIONS

Al 12 jaar ervaring met verschillende technieken in Haarextensions. Na jaren lang opzoek te zijn geweest hebben wij sinds afgelopen jaar eindelijk het beste merk kwaliteit haarextensions gevonden en daar zijn wij mega trots op.

Wij werken met het merk van PerfectHair Hairextensions. Het meest professionele A klasse haarextensions merk. Er zijn maar liefst 73 kleuren beschikbaar en 6 verschillende lengtes. Zit jou kleur er niet tussen, dan kunnen wij deze voor jou laten maken.
A klasse label : Kwaliteitslabel in de hoogste niche. Alle haren die dit label krijgen zijn officieel goedgekeurd en zijn 100% traceerbaar.
A+ klasse label : Allerhoogste kwaliteitslabel haalbaar. Alle haren die dit label krijgen zijn officieel goedgekeurd en zijn 100% traceerbaar en bestaan uitsluitend uit haren van tussen de 18 en 25 jaar. Deze haren zijn het puurste van wat je kunt krijgen. Als je deze haren hebt gedragen dan weet je pas echt wat haarextensions zijn.

Wij werken met verschillende technieken: Clip-ins, Keratine, Micro keratine, Normal of invisible tapes, Handtied weft of de Secret weft (de nieuwste techniek). Wij plannen eerst met jou een intake in. Tijdens deze behandeling gaan wij samen zitten en bespreken wat jouw wensen zijn. Hierop geven wij het passende advies over welke techniek, hoeveelheid haar en de kleur die wij hiervoor zouden gebruiken. Ook geven wij gelijk de exacte prijsofferte. Wij zijn van mening dat je niet iedereen kan helpen met maar een techniek, vandaar dat wij gespecialiseerd zijn in alle technieken om jou te kunnen helpen met jouw droom haar. Alle technieken kunnen met elkaar gemengd worden.
Wij werken het meest met de A+ kwaliteit.

Benieuwd naar onze before and after fotos neem dan een kijkje bij ons portfolio pagina.
Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou zouden kunnen betekenen en hoe de extensions eruit zien en aanvoelen, neem gerust contact met ons op.

bottom of page