top of page
beautysalonkb wenkbrauwen
B4AE37D6-E94D-44DB-97AA-49E851D4D03A (2).JPG
Copy of Jacobs.png

WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen kunnen je maken of breken en zijn daarom een ontzettend belangrijk onderdeel van je gezicht. Je wenkbrauwen worden ook wel “de kapstok van je gezicht genoemd”. Communiceren, emotie, alles heeft te maken met de wenkbrauwen. Elk paar wenkbrauwen is daarom ook uniek.

Copy of Jacobs.png

Permanente make-up
Wenkbrauwen 

Heb je geen zin meer om dagelijks veel tijd te besteden aan het tekenen van je wenkbrauwen? Wellicht is deze behandeling perfect voor jou. Al jouw wensen worden besproken en pas bij een goed gevoel gaan wij van start.

permanente makeup wenkbrauwen powderbrows ombrebrows
wimperextensions hellevoetsluis
Copy of Jacobs.png

WIMPERS

Gezondheid van jou natuurlijke wimpers staan bij ons op nummer een!
Ben je opzoek naar een goede en eerlijke wimperstyliste die weet wat ze doen. Dan zit je bij ons in de salon op de juiste plek. Sinds 2015 zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions en lashliftingen.
Ga zelfverzekerd de deur uit met mooie wimpers die bij jouw passen!

Copy of Jacobs.png

KAPSALON

Ben je op zoek naar eerlijke haarstylistes met ervaring, die niet alleen goed kunnen knippen maar ook gespecialiseerd zijn in het kleuren van jou haar en het plaatsen van haarextensions en ook advies geven over jouw haar, verzorging en styling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Professioneel én persoonlijk, dat is ons uitgangspunt.

kapsalon kapper hellevoetsluis goede kapper
haarextensions hairextension specialist hellevoetsluis zuidholland spijkenisse rotterdam brielle oostvoorne
Copy of Jacobs.png

HAAREXTENSIONS

Ben je opzoek naar de beste kwaliteit Haarextensions en specialisten die al jaren ervaring hebben in alle technieken die er bestaan? Wil jij een volume behandeling of een correctie of wil jij voor een verlening gaan of droom jij van big Hollywood hair? Dan zit je bij op op het juiste adres.

bottom of page