top of page
Ontwerp zonder titel (2).JPG
pmu wenkbrauwen ombre powderbrows

PMU WENKBRAUWEN 

Op dit moment doen wij alleen nog maar permanente makeup voor de wenkbrauwen. Wellicht in te toekomst breiden wij nog uit voor zowel ogen als lippen. Maar op dit moment wil ik mij verder specialiseren op de wenkbrauwen en mij daar volledig op focussen.

Ombre powderbrows
Bij de ombre powderbrows techniek wordt de aanzet van je wenkbrauwen lichter ingeschaduwd, met naar de punten toe donkerder waardoor er een heel mooi natuurlijk resultaat ontstaat. Door middel van een PMU apparaat creëren wij hele fijne pixels voor een zacht poeder effect.

Hoe gaan wij te werk?
Bij BeautysalonKB vinden wij het super belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het is natuurlijk niet niks om dit maar “even” te laten doen. Wij gaan eerst samen zitten en bespreken wat jouw wensen zijn. Daarop geef ik een advies. Op het moment dat het voor ons beide duidelijk is ga ik eerst beginnen met het opmeten en tekenen van de wenkbrauwen. Vaak ben ik hier 1 uur a 1,5 uur mee bezig omdat ik goed de tijd hier voor wilt nemen. Op het moment dat jij er helemaal tevreden mee bent laat ik je toch nog even vaak 10 minuten zitten en in meerdere spiegels kijken. Ik ben van mening dat je wenkbrauwen bij je moeten passen en je gevoel 100% moet kloppen anders ga ik niet beginnen. Het kan zijn dat je toch in die 10 minuten iets ziet waar je toch nog over twijfelt, dit passen we dan ook gelijk voor je aan. Bij 100% tevreden gaan wij van start.

Het is niet geheel pijnloos iedereen z’n pijn grens is ook anders. Ik heb klanten gehad die epileren zelfs nog pijnlijker vonden. Maar extreem pijn voel je absoluut niet! Als de behandeling klaar is ga ik je de nazorg instructies uitleggen. Vaak stuur ik dit ook nog door naar je whatsapp zodat je het altijd nog even terug kan lezen.
Tussen de 6 a 8 weken plannen we een afspraak in voor de nabehandeling. Deze behandeling is altijd nodig. Tijdens deze behandeling gaan wij kijken hoe de genezing proces is gegaan en hoe de kleur is geworden en of je nog aanpassingen wilt. Als we dit besproken hebben ga ik van start met de nabehandeling. De nazorg blijft het zelfde als bij de eerste behandeling.


Ben jij benieuwd naar deze behandeling ? Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.


 

pmu wenkbrauwen karin hellevoetsluis

Elke dag wakker worden met mooie wenkbrauwen

Bespaart veel tijd in de 

ochtend

Geneest natuurlijk

Geschikt voor alle huidtypes

Blijft gemiddeld tot 2 jaar

zitten

bottom of page